TRT2 yeni yüzü ve kimliğiyle yayın hayatına kavuştu, Türk insanının sevdiği ve özlediği isimler izleyici ile buluştu!

22 Şubat 2019'da yayın hayatına başlayan Türkiye’nin ilk ve tek kültür sanat kanalı TRT2’nin yıldızı giderek yükseliyor… Son aylarda izlenme oranı oldukça yükselen TRT2'nin Sinema Programları Yapımcı ve Editörü Mehmet Ali Karga, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel’e konuştu.

Sinema, film arkası ve önü editörü Mehmet Ali Karga, yıldızı giderek yükselen kültür ve sanat kanalı TRT2'nin hızlıca yükselen başarı hikayesinden bahsetti.

TRT2'nin izleyicilerin kumandalarının favori tuşunun birinci sırasında olduğunu belirten Mehmet Ali Karga, yayın tarihinden itibaren kültür ve sanat alanında büyük bir boşluğun doldurulduğunun altını çizdi.

TRT2 ile yeni formatların geliştirildiğinin vurgusunu yapan Karga, sinema, müzik, edebiyat, resim ve geleneksel sanatlarda yepyeni programların oluşturulduğunu vurguladı. 

Karga, genç kesime ulaşabilmek için sosyal medya hesaplarının aktif olarak kullanıldığını belirterek programlarının bazı üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinde ders olarak işlendiğini de belirtti.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Merkez Bankası yıl sonu dolar ve enflasyon tahminini açıkladı! Süper Loto sonuçları 21 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da korkunç kaza! Kamyon ile otomobil çarpıştı
Sonraki Haber