Trendyol Babalar Günü kampanyasında neler var 2022? Trendyol Babalar Günü indirimleri

Türkiye'nin lider alışveriş siteleri arasında yer alan Trendyol , birbirinden farklı ürünleri ve uygulanan indirimlerle müşterilerin en çok tercih ettiği markalar arasında yer alıyor. Babalar Günü'nde de Trendyol'da birbirinden farklı indirim fırsatları mevcut. Peki, Trendyol Babalar Günü kampanyasında neler var 2022? Trendyol Babalar Günü indirimleri! Ayrıntılar haberimizde...

Haziran 2022 Babalar Günü'ne çok kısa bir süre kala, Trendyol Babalar Günü indirim fırsatları büyük bir heyecanla araştırılıyor. Peki, Trendyol Babalar Günü kampanyasında neler var 2022? Trendyol Babalar Günü indirimleri! Ayrıntılar haberimizde...

TÜRKİYE'NİN LİDER MODA SİTESİ

trendyol.com, en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da yola çıktı. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek, bu doğrultuda Türk Tasarımcılara destek olma misyonu ile bir çok Türk Tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk site oldu. 2011 yılsonu itibarı ile 6,5 milyondan fazla üyesine 900 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet veren trendyol.com, kurduğu dev operasyon merkezinden her gün onbinlerce paketin sevkiyatını gerçekleştirmektedir.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

trendyol.com, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. trendyol.com’da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz.

trendyol.com, online alışverişi daha güvenli hale getirmek için en yüksek güvenlik yöntemi olan yeşil bar sertifikasını Türkiye’de ilk alan sitelerden biri olduğu gibi, aynı güvenlik sistemine sahip Facebook e-mağazası ile üyelerine Facebook’tan çıkmadan alışveriş kolaylığı sağlamaktadır.

TRENDYOL BABALAR GÜNÜ İNDİRİMLERİ 2022

Trendyol bu yıl da Babalar Günü'nde birbirinden uygun indirimlerle müşterilerini karşılıyor. 

Trendyol'da satış yapan pek çok marka Babalar Günü'ne özel geçici indirim fırsatlarını uygulamaya başladı.

Siz de Trendyol Web sayfasını inceleyerek, birbiriden uygun ürünleri dakikalar içerisinde satın alabilirsiniz.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin motorin fiyatları Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu Meteorolojiden Ankara için yağmur, fırtına ve toz taşınımı uyarısı!
Sonraki Haber