Trafik eşkıyası genç bekçiyi şehit etti

Bağcılar'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan bir kişi, aracıyla bekçi Kansu Turan'a çarptı. Kazada sol bacağı kopan ve ağır yaralanan Turan, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

This browser does not support the video element.

Olay, dün saat 02.00 sıralarında yaşandı. Bağcılar'da alkollü olan bir kişinin çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis, Önder Çınar'ın kullandığı 34 JDD 85 plakalı otomobili durdurmak istedi.

Polisin uyarısına aldırış etmeyen sürücü, kaçtı. Bir süre polisten kaçmaya devam eden şüpheli, Küçükçekmece istikametine doğru aşırı süratli şekilde ilerledi. Şüpheli, 2. Hürriyet Caddesi'ne geldiği sırada denetim yapan gece bekçilerine çarptı.

KAZADA SOL BACAĞI KOPTU

Çarpmanın şiddetiyle denetim noktasındaki 2 bekçi yola savruldu. Bekçilerden Kansu Turan'ın diz altından sol bacağı koparken, Kadir Aykutluğ'un çeşitli yerlerinde kesikler ve yırtıklar oluştu. Sürücünün kaçtığı otomobil ise caddedeki aydınlatma direğine de çarparak yaklaşık 200 metre sonra durdu. Polis ekiplerinin bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 2 bekçi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 Ağır yaralı bekçi Kansu Turan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Gözaltına alınan sürücü Ö.Ç.'nin (38) 1.55 promil alkollü olduğu ve aracında alkol ürünleri bulunduğu belirlendi. (DHA-İHA)

ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI? 94 yaşındaki Rahmi Koç, bayram öncesi Miami'de eğlendi denilmişti... İran-İsrail sahnesi yeniden gündem oldu!