Trabzonspor’da 4 futbolcunun sözleşmesi uzatıldı

Trabzonspor, Erce Kardeşler, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan ile sözleşme yeniledi. Bordo-mavili kulüpte Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle Erce Kardeşler’in 2025, Murat Cem Akpınar, Serkan Asan ve Ahmetcan Kaplan'ın ise sözleşmeleri 2026 yılına kadar uzatıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, bu oyuncuların hepsinin ayrı ayrı değerleri ve Trabzonspor ailesinin çok önemli bireyleri, aktörleri olduğunu belirterek, "Hepsiyle gurur duyuyoruz. Bizim altyapımızdan yetişenler var. Altınordu’nun altyapısından gelen Erce Kardeşler var. Ancak geçtiğimiz 2-3 yıllık süreçte her biri Trabzonspor felsefesini benimsemiş, Trabzonspor felsefesi doğrultusunda davranan ve mücadele eden, kulübümüzün ve camiamızın değerli futbolcuları. Kendileriyle sözleşme uzatacağız. İnşallah ya futbol hayatlarını Trabzonspor forması altında ya da çok daha ileriye taşıyarak Avrupa’da hem kulübümüzü hem şehrimizi hem de ülkemizi temsil eden birer futbolcu olarak görmek en büyük arzumuz" dedi.

Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları