Trabzonspor Vitor Hugo'da ısrarlı! Palmerias'tan açıklama

Süper Lig takımlarından Trabzonspor’un transfer listesinde olan stoper Vitor Hugo hakkında Palmeiras'tan bir son dakika açıklaması geldi. Bordo mavililerin bir süredir Vitor Hugo ile görüştüğü de iddia ediliyordu.

Trabzonspor’da stoper mevkisi için bir süredir görüştüğü iddia edilen Vitor Hugo için kulübü Palmeiras tarafından bir açıklama yapıldı. Gazete Damga’dan Burak Zihni’nin haberine göre; Da Costa'nın sözleşmesinin fesih edileceği yönünde bazı gelişmeler olduğu ve bunun akabinde de 29 yaşındaki Vitor Hugo’yu kadroya katmak için çalışmalar yapıldığı iddia edildi.

Palmeiras Teknik Direktörü Vanderlei Luxemburgo'nun yardımcılarından Maurício Copertino ise oyuncuları Vitor Hugo konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Bu sezon birçok kategoride mücadele ettiklerini ifade eden Copertino, Vitor Hugo için; 'Onun veya kulübün yaptığı pazarlıklardan haberdar değilim. Hem ben hem de Vanderlei Luxemburgo onunla çalışmaktan çok memnunuz. O da burada olmaktan ve oynamaktan çok memnun. Ama kalacağını düşünüyorum. Çok önemli bir oyuncu. Libertadores ve lig olmak üzere birçok maça çıkacağız. Farklı turnuvalar da var. Bu sebeple kendisine ihtiyacımız olacak' ifadelerine yer verdi.

VİTOR HUGO KİMDİR?

Tam adı ile Vitor Hugo Franchescoli de Souza, 20 Mayıs 1991'de Brezilya'nın Sao Paolo eyaletine bağlı Guaraci'de dünyaya geldi.

Profesyonelliğe Junior Team Futebol ile adım atan Vitor Hugo, dört farklı takımda kiralık olarak forma giydikten sonra 2013 yılında Tombense'ye transfer oldu. Burada da fazla forma şansı bulamayan Hugo, önce America-MG takımına, ardından da çıkış yakalayacağı Palmeiras'a kiralandı.

Gazete Damga / Burak Zihni

Banu Parlak'ın güzellik merkezine haciz geldi Metrobüs 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde arızalandı Dünyada şok etkisi yaratan gerilim piyasaları nasıl etkiledi?
Sonraki Haber