Tottenham, Mourinho'yla 2,5 yıllık anlaşmaya vardı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayırmasından sonra göreve Jose Mourinho'yu getirdi.

Premier Lig ekibi Tottenham'ın Arjantinli teknik adam Mauricio Pochettino ile yollarını ayırmasından sonra teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusuydu.

Londra kulübünden yapılan açıklamada; teknik direktörlük görevine Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun getirildiği açıklandı. Portekizli teknik adamla 2.5 yıllık anlaşmaya varıldı.

Jose Mourinho, "Büyük mirasa ve tutkulu taraftarlara sahip bir takıma geldiğim için heyecanlıyım. Hem kadronun hem de akademinin kalitesi beni çok etkiledi. Bu oyuncularla çalışacak olmak ilgi çekici." dedi.

Porto ve Inter'in başında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Jose Mourinho, Manchester United'dan ayrıldığı Aralık 2018'den bu yana takım çalıştırmıyor.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber