Toronto Raptors finale yükseldi!

NBA play-off'ları Doğu Konferansı final serisi altıncı maçında Toronto Raptors, Milwaukee Bucks'ı 100-94 mağlup ederek seriyi 4-2 kazandı ve NBA Finali'ne yükseldi.

NBA play-off'ları Doğu Konferansı finalinde Milwaukee Bucks'ı mağlup eden Toronto Raptors, seriyi 4-2 kazandı ve finalde Golden State Warriors'ın rakibi oldu.

Maça hızlı başlayan Milwaukee Bucks, ilk çeyreği 31-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Fred VanVleet ve Kyle Lowry ile bulduğu basketlerle farkı kapatan Toronto Raptors, devreye 7 sayı farkla 50-43 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte Toronto'nun baskılı savunmasına Khris Middleton ve Giannis Antetokounmpo'nun basketleriyle karşılık veren Milwaukee Bucks son çeyreğe 76-71 önde girdi.

Son periyotta Kawhi Leonard ve Pascal Siakam'ın etkili oyununa karşılık koyamayan Milwaukee Bucks, hücum ribaundları ve top kayıplarını da engelleyemeyince maçtan 100-94 mağlup ayrıldı.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber