TOKİ, İstanbul Tuzla'da hak sahipleri belirlendi! İşte TOKİ İstanbul, Tuzla isim sorgulama ekranı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde hak sahipleri belirlenmeye devam ediyor. Bugün Tuzla Aydınlı Mahallesi için kura çekimleri ile hak sahipleri belirlendi. Tuzla TOKİ çekiliş sonuçları sorgula ve 1+1, 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kabul edilenler isim listesi konularını vatandaşlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki TOKİ Tuzla kura çekim sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Vatandaşların merakla beklediği TOKİ kura çekimleri yapılmaya devam ediyor .Bir çok ilin sonuçları açıklanırken İstanbul, İzmir ve Ankara için TOKİ kura çekimleri sorgulama ekranı araştırılan konular arasındadır. TOKİ İstanbul Tuzla Aydınlı konut belirleme kurası yapıldı.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"