TOKİ Adana'da hak sahipleri belirleniyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kura heyecanı sürüyor. Bugün Adana'da hak sahiplerinin belirlendiği TOKİ Adana kura kazananları vatandaşlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte TOKİ Adana kura kazanları ve canlı yayını...

Toki Adana kurası bugün çekiliyor. Adana'da 'İlk Evim İlk İş Yerim' için kura çekilişleri bugün başladı. 10-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak çekiliş çok yoğun ilgi görüyor.

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE EKRANI

Toki Adana kurası Youtube sayfası üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.

TOKİ ADANA KURASI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ ADANA KURASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Adana Toki çekilişi ne zaman sorusu internette en çok araştırılan konulardan biri oldu. Binlerce vatandaş ev sahibi olabilmek için kurayı heyecanla bekliyor. Adana Toki kurası bugün saat 10.00'da öncelikli olarak şehit ve gaziler kategorisi hak sahipliği çekimiyle başladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) ortaklığıyla gerçekleştirilen Toki Adana çekilişi 10 Ocak 2023 (bugün) saat 10.00'da, Merkez'de bulunan Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan ilçeleri için yapılacak.

TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ Adana kura sonuçları henüz belli olmadı. Kura çekiminin sona ermesinin ardından sonuçlar kurumun resmi internet sitesinden kontrol edilebilecek.

TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ ADANA KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ ADANA KURA TAKVİMİ

Toki Adana kurası ile 6 bin 356 konut sahibini bulacak. Toki Adana kura takvimi şu şekilde:

10 Ocak: Merkez (Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Ceyhan)

12 Ocak: Sarıçam, Yumurtalık

13 Ocak: Kozan, İmamoğlu, Tufanbeyli

 
 
ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Fenerbahçe'nin Avrupa maçına Alman hakem Meteoroloji'den 6 il için sarı kodlu uyarı!
Sonraki Haber