TOKİ 3. Etap kura çekimleri başladı! İşte kura çekimlerinin yapılacağı iller

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim kura çekimlerinde 3. etap başladı. 7 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kura çekimi ile Bolu, Karaman, Düzce, Konya, Zonguldak, Bartın ve Karabük’te 13 bin 807 konutun hak sahibi noter huzurunda belirlenecek. İşte detaylar…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim kura çekimlerinde 3. etap başladı.

7 İLDE 13 BİN 807 KONUTUN HAK SAHİBİ BELİRLENECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Eylül’de açıkladığı “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde 3. etap kura çekimleri ile 7 ilde 13 bin 807 konutun hak sahibi noter huzurunda belirlenecek.

1 Aralık itibarıyla Bolu ve Karaman’dan başlayacak üçüncü etap kura çekimleri 7 Aralık'a kadar devam edecek. İllere göre dağılım ve kura tarihleri şu şekilde açıklandı:

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi!