Togg’dan Cumhuriyet’in 100. yılına özel üretim!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’dan Cumhuriyetin 100. Yılına özel üretilen 2023 adet ile sınırlı “100. Yıl Özel Seri” geliyor.  Özel seriye ilk etapta sadece Türkiye’de kullanıma açık olacak Trumore platformu üzerinden sipariş vermek mümkün olacak. İşte detaylar…

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların Togg için ön sipariş verme hakkı kazanacağını açıkladı. Peki ilk siparişler ne zaman verilecek? Togg'dan yapılan sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel üretilen 2023 adet ile sınırlı “100. Yıl Özel Seri” Togg akıllı cihaza ulaşma hakkı ve daha fazlası Trumore’da. İndirin, dijital varlık cüzdanınızı oluşturun, NFT açık artırmasını bekleyin."

Fenerbahçe'nin aleyhine verilen penaltı sonrası yer yerinden oynadı! Fenerbahçe penaltı bekledi, hakem hayır dedi! Trio ekibi tartışmalı penaltı pozisyonuna son noktayı koydu! 23 Nisan mesajları! Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! "Ali Koç tarihin en kötü Fenerbahçe başkanı olarak anılmaya aday!"