TKP'den yeni "Gezi" provası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak için sosyal medyada yapılan ahlaksız yoruma ve yorumu yapan kişiye sert sözlerle yüklendi. Sözlerinde sosyal medyanın kontrol altına alınması gerektiğini söyleyen Erdoğan'a tepki gösteren TKP'liler 'Örgütlenin' çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak için sosyal medyada yapılan çirkin yoruma çok sert tepki gösterdi.

"Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix, niçin şu, bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz? İşte bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için." ifadesini kullanan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Burada üzerinde durmamız gereken asıl konu, medya ve özellikle sosyal medya mecralarının nasıl olup da böyle bir kokuşmuşluğun aracı haline dönüştükleridir. Yalanın, iftiranın, kişilik haklarına saldırının, itibar suikastlerinin alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır. Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz."

TKP'LİLERDEN ÖRGÜTLENME ÇAĞRISI

Erdoğan'ın 'ahlaksızlığı ortadan kaldırmak' cümlesini 'sosyal medya platformlarını kaldırmak' şeklinde yorumlayan sol medyanın haberlerini okuyan TKP'liler 'örgütlenme' çağrısında bulundu.

Deniz isimli bir TKP'li o haberi paylaşarak "Sokaklar bizim.... Örgütlenin...." ifadesini kullandı.

İşte o tweet:

Reyting sonuçları: 24 Nisan Çarşamba! Galatasaray'da şok gerçek ortaya çıktı! Sözleşmesi ortaya çıktı... Çılgın Sayısal Loto sonuçları 24 Nisan 2024!
Sonraki Haber