TIME Dergisi'nden manidar kapak

TIME Dergisi yeni sayısında çok konuşulacak olan kapak tasarımı ile okuyucularının karşısına çıktı. ABD Başkanı Trump'ı hedef alan TIME, kapağındaki Beyaz Saray ve üzerini kaplayan koronavirüs simgeleri ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Derginin sosyal medya hesabından yapılan tanıtımında ABD Başkanı için, "Trump başkanlığının kitabesini yazmak için henüz çok erken, ancak bir gün geriye dönüp onun nihai zayıflığını görebiliriz" denildi.

TIME Dergisi, yeni sayısında ABD Başkanı Trump'ı hedef alarak çok konuşulacak bir kapağa imza attı. Beyaz Saray'ın bacalarından koronavirüs simgelerinin çıktığı manidar bir kapakla okuyucuya sunulan derginin tanıtımında da Trump'ın koronavirüs salgını sürecince sergilediği tutum eleştirildi.

Derginin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

"Güç ve egemenliğe takıntılı bir başkan, bu haftanın kapak hikayesinde. Geçtiğimiz haftalarda kongreye, siyasi muhalifine ve bizzat demokrasi mekanizmasına zorbalık ediyor, bir yandan da sağlık önlemleriyle alay ederken, virüsü kendisine bulaştırmaya neredeyse cüret ediyor.

"ÜLKEYİ VE ETRAFINDAKİLERİ FEDA EDECEKTİ"

Zayıf görünmemesi gereken her şeye etrafındakileri, ülkeyi ve hatta potansiyel olarak kendi sağlığını feda edecekti. Trump'a göre bilim, başka bir önyargılı derin devlet yalanı, boyun eğdirilecek bir başka kaybeden. Sorumluluk sahibi olarak yapması gereken şeyi yapabilirdi ama ideolojisi daha güçlüdür. Trump başkanlığının kitabesini yazmak için henüz çok erken, ancak bir gün geriye dönüp bakıp bunu onun nihai zayıflığı olarak görebiliriz"

BAYKAR'dan çalışanlarına büyük jest EuroLeague yönetimi kararını verdi, Fenerbahçe'ye faturayı kesti! Son anket ortaya çıktı! Özgür Özel'e şok!
Sonraki Haber