THY tarihi yolculuk 19 Mayıs bileti alma ekranı! 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır?

THY tarihi yolculuk 19 Mayıs bileti alma ekranı! 19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti için önemli bir dönüm noktası olarak bilenen özel günlerdendir. Milli mücadelenin başlangıcı olan bu özel gün için Türk Hava Yolları Samsun’a TK1919 sefer kodu ile tarihi uçuş gerçekleştirecektir. Bu tarihi uçuşa sanal olarak katılmak isteyen çoğu kişi biletin nasıl alınacağını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. İşte, THY tarihi yolculuk 19 Mayıs bileti alma ekranı! Detaylar haberimizde...

THY tarihi yolculuk 19 Mayıs bileti alma ekranı! Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı her sene büyük bir coşkuyla kutlanmaktadır. 19 Mayıs'a kısa bir süre kala Türk Hava Yolları Samsun'a sanal bir uçuş bileti hazırladı. 19 Mayıs hatıra bileti almak isteyenler araştırmalar yapmayı sürdürmektedir. 19 Mayıs hatıra biletinin nasıl alındığını sizler için araştırdık. İşte, THY tarihi yolculuk 19 Mayıs bileti alma ekranı! 19 Mayıs hatıra bileti nasıl alınır? THY tarihi yolculuk bileti nedir? Detaylar haberimizde...

19 MAYIS HATIRA BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

THY 19 MAYIS HATIRA BİLETİ NASIL ALINIR?

Tarihi uçuş için biletler “tarihiyolculuk.com” adresi üzerinden alınıyor. Ad ve soyad bilgileri girildiğinde yönlendirilen sayfada yolcu bilgileri ve tarihi hatıra bileti yerini alıyor. Kendileri için hazırlanan hatıra biletini sosyal medyada paylaşmak isteyen kişiler ise aynı sayfada yer alan Instagram, Facebook, Twitter ve WhatsApp paylaşım linkleri üzerinden kolaylıkla paylaşımlarını gerçekleştirebiliyor.

THY’DEN TARİHİ YOLCULUK AÇIKLAMASI

19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz. Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna hep birlikte imza atalım!

Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında! Aldatıcı reklamlara 3.5 ayda 94 milyon TL ceza Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara, Adli Tıp’a itiraz etti!
Sonraki Haber