Thodex CEO'su nasıl dolandıracağını TGRT'de böyle anlattı

Türkiye’nin en büyük üçüncü kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer, ardında yüz binlerce mağdur bırakarak yurt dışına kaçtı. Özer'in TGRT ekranlarında yaptığı açıklamalar ise 'Vurgun geliyorum demiş' dedirtti.

This browser does not support the video element.

20 Nisan’dan bu yana hizmet vermeyen kripto para borsası Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer’in önce siteyi bakıma alacağını duyurup sistemleri kapattı.

Kendisinden haber alınamayan Özer'in 2 milyar dolarlık kripto parayla Arnavutluk'a kaçtığı belirlendi.

Ardında yaklaşık 391 bin mağdur bırakan Özer'in TGRT Haber'de bir programda aslında neler yapmayı planladığı görüntüler de ortaya çıktı.

"İSTEDİĞİNİZ ÜLKEYE AKTARABİLİRSİNİZ"

Kripto para ile istenildiği gibi seyahat edilebileceğine vurgu yapan Özer'in, “2020 yılı birçok yeniliği barındırdığı bir yıl oldu bizim için. İnsanlar şunun değerini daha fazla anladılar. Kripto paranın hem taşınması, hem bir yerden bir yere aktarılması tamamen bana bağlı. Herhangi bir sisteme, ülkeye, finans kuruluşuna bağlı olmadan siz istediğiniz yere bu kripto paranızla seyahat edebilir veya bunu istediğiniz ülkeye aktarabilirsiniz” açıklamasında bulunduğu görüldü.

İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler