Teyzeye Anneler Günü mesajları 2020! Uzun kısa mesajlar!

Teyzeye Anneler Günü mesajları 2020! Anneler Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Anneler Günü'ne sayılı günler kala üzerinde en az annesi kadar emeği olan teyzelerin de Anneler Günü unutulmuyor. Teyzesinin Anneler Günü'nü kutlamak isteyen çoğu kişi en güzel mesajları araştırmaya başladı. İşte, Teyzeye Anneler Günü mesajları 2020! Uzun kısa mesajlar! Detaylar haberimizde...

Teyzeye Anneler Günü mesajları 2020! 10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü'ne sayılı günler kala, annesinin ve teyzesinin Anneler Günü'nü kutlamak isteyen çoğu kişi en güzel Anneler Günü mesajlarını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. En güzel ve en anlamlı Anneler Günü kutlama mesajlarını sizler için araştırdık.  İşte, Teyzeye Anneler Günü mesajları 2020! Uzun kısa mesajlar! Detaylar haberimizde...

TEYZEYE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2020!

Bugün yalnız olabilirim ama teyzeciğim bir gün yanıma gelip hiç yalnız bırakmayacaksın hissediyorum.

Teyzeciğim annemin yarısı olduğunu hep bilmişimdir küçükken beni büyüttün.

Küçükken annemin dayaklarından beni kurtaran melek teyzeme tatlı rüyalar.

Hayatta yalnız kaldığım zamanlar aklıma geldikçe desteğin beni her zaman mutlu etmiştir.

Varlığın ile birlikte yeni bir döneme başladım, hayata tutunmama yardımcı oldun teyzem.
Dünyanın en tatlı insanı olan teyzeciğim seni tüm kalbimle sevmekteyim.

Seni yanında mutluluk buluyorum, içimi bir huzur kaplıyor. Seninle yaşadıklarımız hayatımda hep iz bırakıyor, canım teyzem bu yiyenin seni çok seviyor.

 Bende büyüdüğü zaman senin gibi hayat dolu, güldüğü zaman çevresindeki herkesi mutlu eden, iyi kalpli biri olacağım. Hayat sana istediklerini bir gün değil her gün versin.

Sana hitap ederken teyzem, annem hangisini söylesem hiç fark etmiyor. Çünkü sen benim yanımda annem kadar değerli, annem kadar özelsin.

Uzaklık nedir ki sevenler için, sen her zaman kalbimde, her an düşüncelerimdesin. Her şeyin gönlüne göre olması dileğiyle seni sevgiyle selamlıyorum güzel teyzem.

Yüzündeki gülümsemen, yüreğindeki yaşama hevesin hiçbir zaman kaybolmasın. Hayat sana mutluluk kapılarını ardına kadar açsın. Allah’ım seni çok mutlu etsin.

Sen ne zaman zora düşsem yardımıma koştun, ne zaman hayatın zorlukları ile karşılaştım elimden tuttun, ne zaman bir yol ayrımına geldim karar vermemde yardımcı olsun. Seni örnek alarak yaşıyorum, bende senin gibi mükemmel birisi olacağım. Benim için yaptıkların için Teşekkürler teyzeciğim.

ANNELER GÜNÜ ŞİİRLERİ!

SAKLA BENİ ANNE

Sen ninni söylerken anne

Ak güvercinler evimize

Gelinböcekleri konuyor

Saçımın tellerine

Sen masal söylerken anne

Mor menekşeler açıyor sesinde

Yüzünden kalkan kelebekler

Yavaşça konuyor kirpiklerime

Sen ninni söylerken anne

Başucumda mı uykum

Yastığımın altında mı

Söyle girsinler gözlerime

Söyle şu kedilere anne

Miyavlamasınlar eğri büğrü

Oyuncağımı korkutmasınlar

Girmesinler düşüne

Yumuyor gözlerimi gizli bir el

Yüzünü göremiyorum anne

Sar beni sakla beni

Sıcak sevgiler içine

Tavan nere gitti anne

Nere gitti evimizin duvarları

Daya ellerini anneciğim

Kediler düşmesin üstüme

Ali YÜCE

25 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı! Murat Seymen'e silahlı saldırıda yeni gelişme 24 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber