Tesla'nın patronu Elon Musk'a şok! Tesla otomobillerdeki kabloları fareler kemiriyor! Büyük hasara yol açtı!

Elon Musk kısa bir süre önce Tesla'nın patronu olmaktan nefret ettiğini açıklamıştı. Açıklamadan kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıktı. Tesla otomobillerde kullanılan soya bazlı kabloları kemiren fareler büyük hasara yol açtı.

Şu sıralar Tesla otomobil sahipleri farelerin araçlarına verdiği zarardan şikayet ediyor. Farelerin aracın içine girerek kabloları yemesi tüm dünyada Tesla sahiplerini sıkıntıya soktu. Peki Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla otomobilleri neden kemiriyor?

Soya yalıtımlı kablolar farelerin ziyafeti!

Tesla, elektrikli otomobiller için soya yalıtımlı kablolar kullanıyor. Böyle olunca da farelerin aracın iç tesisatında bir ziyafet çekmesi potansiyel hale geliyor. Donanım Haber'in haberine göre Tesla sahiplerine binlerce dolarlık tamirat masrafı olarak geri dönen bu durum şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİL!

Tesla'nın bakım danışmanı Jose Solis konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Çoğu otomobil üreticisi daha düşük maliyetli ve çevreci olduğu için araba kablolarının yalıtımında soya kullanıyor. Bu malzemenin kullanımı tasarımda fabrika hatası olarak görülmüyor" değerlendirmesinde bulundu.

Malatya'da deprem oldu Yıl sonu dolar ne kadar olacak? Merkez yeni dolar tahminini paylaştı Dursun Özbek ve ikna heyeti Mehmet Büyükekşi ile görüşecek!
Sonraki Haber