Terminator: Dark Fate'in ilk fragmanı yayınlandı!

Sarah Connor’un yeniden beyaz perdeye konuk olacağı Terminator: Dark Fate 'in ilk fragmanı yayınlandı.

Zaman yolculuğu kavramını kurgu eserlerde sık sık görüyoruz. Birileri zamanın akışına müdahale etmezse rahat etmiyor. Terminatör serisinde ise bu durumu hoş görmemiz mümkün.

1991 yılından günümüze kadar çıkan tüm Terminatör filmleri, yeni bir anlatıma yer açmak için büyükçe bir çöp torbasına koyulup çöpün dibine basıldı. Yani, Terminator 2: Judgement Day sonrasında olan bütün filmler ve bir dönem çıkan, markanın adını kirletecek kadar kötü o garip yapımlar artık hikayenin bir parçası değil. Hatta bu filmlerin çöpe gitmesi bile hikaye açısından sorun değil. Başta da dediğimiz gibi, zaman yolculuğu sonuçta.

Fragmanın özünde de bu hikaye var. Daha doğrusu bu hikayenin tam olarak nasıl gözükeceği, bu hikayenin temelini oluşturuyor.

Deadpool filminden tanıdığımız yönetmen Tim Miller’in çekeceği filmin yapımcı koltuğunda ise James Cameron var. Bu ikilinin, iyi bir senaryoyla yıllar sonra beklediğimize değecek bir Terminator filmi yapacağına şüphe yok.

Terminator: Dark Fate, 1 Kasım 2019’da vizyona girecek. Filmin yayınlanan ilk fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Gazze saldırılarında 195. gün: Can kaybı 33 bin 970 Uğur Dündar ''Ben babası değilim'' dedi, yanıt gecikmedi! "Netanyahu ve çetesi hesap verecek"
Sonraki Haber