Tele1 ekranlarında Adnan Menderes'e iftira

Tele1 kanalının Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde yaptığı yayında Adnan Menderes'e iftira attığı ortaya çıktı. Menderes'in beraat ettiği 'bebek' davasını gündeme getiren Yanardağ, "Bebek katili olan Menderes'ten demokrasi kahramanı çıkmaz" dedi.

Son olarak 'İsveç muhabiri' olarak tanıttığı kişinin terörist olduğu ortaya çıkan Tele1'de yeni bir skandal daha meydana geldi.

CHP destekli Tele 1 ekranlarında program yapan Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, 27 Mayıs darbesi ve Adnan Menderes hakkında tepki çeken sözler söyledi.

Yanardağ, 27 Mayıs'ta dönemin başbakanı Adnan Menderes'i küçük düşürmek için görülen ve beraat ettiği 'bebek' davasını diline doladı. 

BÜYÜK TEPKİ

"Bebek katili olan Menderes'ten demokrasi kahramanı çıkmaz" diyen Yanardağ, "Sevgilisinden doğan çocuğu öldürtüp makam şoförüne gömdüren birisi" ifadelerini kullandı.

Yanardağ'ın bu sözlerine sosyal medyada tepki gösterilirken, PKK yayın organı Özgür Gündem'de yöneticilik yaptığı anımsatıldı.

Halkbank’tan HUBrica ile Girişimcilere Tam Destek Milli Eğitim Bakanlığı yayınladı! Binek otomobil ihracatı 2,5 milyar doları aştı
Sonraki Haber