Tehlike anında kendinizi bu şekilde koruyun!

Filmlerden edindiğimiz tecrübeler sayesinde kendimizi koruma konusunda ne yapıp ne yapmamamız gerektiğini az çok biliyoruz. Ancak gerçek bir tehlike anında filmlerde gördüğünüz taktikler işe yaramayabilir. Birinin saldırısına uğramanız durumda nasıl tepki vereceğinize dikkat etmelisiniz. Kendini korumak ile ilgili verilen bazı taktikler sizi daha tehlikeli bir duruma sokabilir.

Anahtarları parmakların arasında tutmak

Dışarıdayken bir saldırıya uğramanız halinde, ilk kullanabileceğiniz şeylerden biri çantanızda ya da cebinizde bulunan anahtardır. Pek çok insan, kendini korumanın en iyi yollarından birinin anahtarı parmaklar arasında tutmak olduğunu söyler. Ancak, bu yöntemin bazı olumsuz yanları var. Eğer saldırgan sıkılı yumruğunuzu görürse, ilk yapacağı şey avucunuzun içindeki anahtarı ele geçirmek olacaktır. Anahtarı tutuş şekliniz önemlidir. Eğer kapı açacak gibi tutarsanız, dikkat çekmezsiniz ve daha güçlü bir hamle yapabilirsiniz.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi!