Tasarruf etmek için merdiven kapatan İBB, Karsu Dönmez'e kesenin ağzını açtı

İBB yönetiminin metrolardaki yürüyen merdivenlerden bazılarını tasarruf gerekçesiyle kapatması tepkilere neden olmuştu. Başakşehir’deki hastane yoluna para ayırmadığı gerekçesiyle de eleştirilen İBB'nin 23 Haziran’da yapılan sanatçı Karsu Dönmez konseri için 170 bin lira ödediği ortaya çıktı.

İBB'nin 18 Haziran 2021 tarihli yapılan ihalede 23 Haziran'daki Karsu Dönmez konseri için 170 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Öte yandan İBB Başkanı İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde sanatçı Karsu Dönmez ile kamera karşısına geçerek sigara böreği, humus ve salata yaptı.

"SOSYAL MEDYADA TEPKİYLE KARŞILANDI"

İmamoğlu'nun Karsu Dönmez ile kamera karşısına çıktığı görüntüler ise İmamoğlu'nun YouTube hesabında paylaşıldı. İmamoğlu'nun Karsu Dönmez konseri için yüklü miktarda para vermesi ve kamera karşısına geçerek salata şov yapması ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Dönmez konserine para ayıran İBB yönetiminin metrolardaki yürüyen merdivenlerin bazılarını tasarruf gerekçesiyle kapatıp tasarruf yaptığını belirtmişti.

Kadıköy - Tavşantepe Metro Hattı'nın Esenkent ve Tavşantepe duraklarında bulunan bariyerlerin üzerine asılan notta ise "Sayın yolcularımız ekipmanlarımız tasarruf nedeni ile kapalı tutulmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri yer almıştı. Sosyal medya kullanıcıları metrolarda yürüyen merdivenlerin tasarruf gerekçesiyle kapatılırken konser için bu kadar paranın verilmesine tepki gösterdi.

HASTANE YOLUNA DA PARA AYIRMADI!

Ayrıca İBB Fen İşleri Daire Başkanlığı 11 Aralık 2019 tarihinde İstanbul Valiliği'ne bir yazı yazmış, bu yazıda Başakşehir'deki hastane açılışı öncesi hastanenin bağlantı yolları ile ilgili çalışmaların, hastanenin faaliyete geçeceği zamana paralel bir şekilde yürütülmesi talep edilmişti. İBB yönetimi ise "2020 bütçemiz dikkate alındığında söz konusu talebi tarafımızca yerine getirilmesi mümkün görülmemektedir" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüşüyor Fenerbahçeli Szymanski gol atmayı unuttu Malatya'da deprem oldu
Sonraki Haber