Tarık Çamdal'ın yıllık ücreti açıklandı

Antalyaspor'dan ara transfer döneminde ayrılan ve son günde TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un kadrosuna dahil olan Tarık Çamdal'ın alacağı maaş şaşırttı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Çamdal'ın asgari ücret alacağını açıkladı.

Eskişehirspor forması giyerken yıldızı parlayan ve A Milli Takım'a kadar yükselen daha sonra Galatasaray’a büyük umutlarla transfer olduktan sonra ayrılışı olay olan Tarık Çamdal, devre arası transfer döneminde Antalyaspor ile olan sözleşmesini feshetmişti. 28 yaşındaki oyuncu, TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor oldu.

GALATASARAY'DAN 5.5 MİLYON EURO KAZANDI

2014/15 sezonu öncesinde Eskişehirspor’dan Galatasaray’a 4 milyon 750 bin Euro karşılığında transfer olan Çamdal, Sarı Kırmızılı takımda yaklaşık 5.5 milyon Euro ücret kazanmıştı.

ADANA'DA ASGARİ ÜCRETE OYNAYACAK

Ajansspor’dan Salim Manav’a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Tarık Çamdal ile asgari ücret üzerinden anlaştık. Tarık boş mukaveleye imza attı. Uğur Hocamız oynatmak isterse oynatır. Hocamız ne derse o” dedi.

Tokat'ta korku dolu gece! 1 dakika ara ile beş deprem! Aydın'da çok sayıda öğrenci hastanelik oldu! Fenerbahçe penaltılarla yıkıldı, yarı final kapısı kapandı!
Sonraki Haber