Dünya onun öksürüğünü unutmadan mucize gerçekleşti

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla mücadele eden Tara Jane Langston isimli kadının, tedavi gördüğü sırada çektiği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Hasta yatağından nefes almak için verdiği mücadeleyi duyuran kadın, ''her nefes alıp verişimde ciğerlerimde cam varmış gibi hissediyorum'' ifadelerini kullanmıştı. Ölümcül virüsle mücadele eden kadının hastaneden taburcu edildiği açıklandı.

Normalde zinde ve sağlıklı bir sporcu olan 39 yaşındaki Tara Jane Langston, koronavirüs hastalığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu. Nefes almak için mücadele eden genç kadın, insanların koronavirüse karşı dikkat etmesi için hasta yatağından bir video çekmişti.

''CİĞERLERİMDE CAM VAR GİBİ''

Koronavirüsün tehlikeleri konusunda uyaran Langston, her nefes alıp verdiğinde ciğerlerinde cam varmış gibi hissettiğini söylemiş ve uyarılarda bulunmuştu. Hastaneden taburcu edildiği açıklandı.

TABURCU EDİLDİ

İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre, iki çocuk annesi Tara Jane Langston, "Evde olduğum için çok mutluyum. Bu aldığım en güzel anneler günü hediyesiydi" dedi.
Langston, "Kızlarımı ve kocamı gördüğüm için ve de koronavirüsü yendiğim için çok mutluyum. Hala iyileşme sürecindeyim ama videoyu çekerkenki halimden çok daha iyi hissediyorum. Travmatik bir zaman oldu, ama en kötüsü bitti" diye konuştu.

Langston, hastaneden taburcu edilmeden önce kızları için bir video çekti ve şunları söyledi: "Nefes alabiliyorum, çok mutluyum. Anneniz yakında eve geliyor."

Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında! Aldatıcı reklamlara 3.5 ayda 94 milyon TL ceza Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara, Adli Tıp’a itiraz etti!
Sonraki Haber