Taksim'de akılalmaz görüntüler!

Taksim İstiklal Caddesi'nde dilencilerin rant kavgası kameralara yansıdı. Simitçi kılığına giren bir kişi ise kendini yere atarak insanları dolandırmaya çalıştı, polisi görünce boğazına jilet dayadı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

This browser does not support the video element.

İstanbul’un en çok ziyaret edilen yerlerinden Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi popülerliğinin yanında, hem turistlerin hem de çevre esnafının korkulu rüyası olan dilenci ve dolandırıcılarla da anılmaya başlandı.

Daha önce rant kavgası nedeniyle kavgaları amatör bir kamera yansıyan kadın dilenciler İstiklal Caddesi’nde bir kez daha kavgaya tutuştu. Birbirlerini kendi mıntıkalarında dilenmekle suçlayarak şehrin en işlek caddesinde saç saça baş başa birbirlerine giren kadınları çevredekiler ayırmaya çalıştı.

Caddeden geçen insanların şaşkın bakışları arasında kavga etmeye devam eden dilencilerin kavgası güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

GÖZALTINA ALINACAĞINI ÖĞRENİNCE BOĞAZINA JİLET DAYADI

Aynı gün yaşanan başka bir olayda ise kendisine seyyar satıcı görüntüsü veren bir kişi, başının üzerine simit dolu tepsiyi koyarak yürümeye başladı. Bir müddet İstiklal Caddesi üzerinde dolaşan bu kişi kısa bir süre sonra bilerek kendini yere attı. Yere düşen adamı ve etrafa saçılan simitleri gören turistler de yanına geldi ve ona yardım etmeye başladı. İstediğini aldıktan sonra kendine gelen dolandırıcı, olayın aslını bilmeyen vatandaşlardan da destek alarak kendisini görüntüleyen basın mensubunun üzerine yürüdü. Polisin de takip ettiği ve gözaltına almak istediği simitçi görünümlü dolandırıcı boğazına jilet dayayarak kendini keseceğini söyledi. Polisin uzun uğraşları sonucu etkisiz hale getirilen şahıs karakola götürüldü.

İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza