TAKSİM Uygulaması nedir? Nasıl indirilir? Yerli taksi çağırma uygulaması!

TAKSİM uygulamasını İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) tarafından tanıtıldı. Başkan Eyüp Aksu, "Yerli taksi çağırma uygulaması TAKSİM'in şoförlerin cep telefonlarında yer almasıyla dijital bir platforma katılacaklarını söyledi. Peki TAKSİM uygulaması nedir? Nasıl indirilir?

Dijital Taksi çağırma uygulaması TAKSİM nedir, nasıl indirilir? İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun TAKSİM uygulaması basın tanıtımında yerli ve milli imkanlarla hayata geçirdikleri TAKSİM aplikasyonu ile bilgi verdi.

TAKSİM UYGULAMASI NEDİR?

TAKSİM uygulaması müşterilerin en yakın taksiye ulaşabilmelerine imlan veren dijital bir taksi ağıdır. Taksi şoförlerinin cep telefonlarına yüklediği "TAKSİM Sürücü" sistemiyle müşteriler de uygulamayı kullanarak çevredeki en yakın taksiye ulaşabilmelerine imkan sağlıyor.

TAKSİM Uygulaması, çevredeki en yakın müsait sarı, turkuaz ve siyah taksileri çağırabilme, bulunulan yere ya da istenilen farklı bir konuma taksi çağırabilme, taksinin gelme süresini görebilme imkanı sunuyor. Taksiyi çağırmadan önce gideceğiniz noktaya yol güzergahını ve taksimetre ücretini önceden görebilirsiniz. Taksi türlerine göre yolculuk ücretini görebilirsiniz. Ödeme türü olarak nakit ödeme ya da kredi kartını tercih edebilirsiniz. Sistem aşağıdaki kriterleri baz alarak, size en uygun taksiyi yönlendirir.

TAKSİM UYGULAMASI İNDİR (ANDROİD)

TAKSİM UYGULAMA İNDİR (APPLE)

Yakın zamanda hayata geçmesi beklenen TAKSİM uygulaması tüm Android ve İOS platformlarında yerini alacaktır.

İsrail'e bir darbe de oradan geldi Balkanlar’dan Türkiye’ye bu kez döviz yağmuru başladı İliç'te iki ay sonra kahreden haber! Cansız bedenine ulaşıldı
Sonraki Haber