Tahıl koridorunda sorun çözüldü... Erdoğan'ın Putin'i ikna etmesine Cüneyt Özdemir böyle şaşırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tahıl koridorunda sorunun çözüldüğünü açıklaması sonrası gazeteci Cüneyt Özdemir şaşkınlığını gizleyemedi. Özdemir, canlı yayında bir süre sessiz kaldıktan sonra "Adam Rusya'yı ikna etti" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda tahıl koridoru ile ilgili önemli açıklama yaptı. Erdoğan, daha önce tahıl koridoru çalışmalarından çekildiğini açıklayan Rusya'nın anlaşmanın içinde olduğunu ve sorunun çözüldüğünü söyledi. Erdoğan, "Sayın Putin ile dün yaptığımız görüşme üzerine Rusya Savunma Bakanı Sayın Şoygu, Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar'ı arayarak bugün saat 12.00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden planlandığı gibi devam edeceğini bildirdi" şeklinde konuştu.

Erdoğan, grup toplantısı sonrası gazetecilerin "Putin'i nasıl ikna ettiniz?" sorusunu ise "Önce "Biden'a sonra size anlatacağım" şeklinde yanıtladı.

CÜNEYT ÖZDEMİR ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Erdoğan'ın açıklamalarını YouTube'daki yayınında değerlendiren Cüneyt Özdemir şaşkınlığını gizleyemedi. Erdoğan'ın açıklamalarını izleyicileriyle paylaşan Özdemir, bir süre sessiz kaldıktan sonra "Adam Rusya'yı ikna etti" dedi.

Yapay zekada maliyet düşmezse geri zeka olacak Hyalüronik Asit nedir? Niçin kullanılır? Carlo Ancelotti Arda Güler'in dakika almayı hak ettiğini söyledi
Sonraki Haber