Tacizci taksici kamerada! Gizlice kadınların fotoğrafını çekti

Şişli Fulya'dan Beşiktaş'a gitmek için taksi kullanan kadınlar, hayatlarının şokunu yaşadı. Taksici kadınların görüntülerini telefonuna çekti. Kadınlar durumu fark edince taksiyi polis karakoluna çekmesini istedi. Ancak taksici duruma aldırış etmedi. O anda yolda görevli polisler de taksiciyi durduramadı.

Şişli Fulya'dan Beşiktaş'a gitmek için taksiye binen 2 kadın yolcu taksicinin yoldan geçen şortlu bir kadının fotoğrafını çektiğini gördü.

Kadınlar neden fotoğraf çektiğini sorup galeriyi görmek istediklerini söyledi. Kadınlar kendi fotoğraflarının da çekilmiş olduğunu düşünüp karakola çekmesini istemeleri üzerine şoför galeriyi göremiyeceklerini, böyle bir haklarının olmadığını söyledi.

Yolda polisi gören kadınlar yardım istedi şoför ara sokağa kaçıp galerisinde kayıtlı olan gizli çekim görüntüleri silmeye çalıştı. O esnada motosikletli polis ekibi aracın önünü kesip taksiciye dur ihtarına uymadığı ve polise mukavemetten tutanak tutulup ifadesini aldı.

Tacizci taksi şoförü adliyeye sevk edildi.

İsrail'in sınırdaki hedeflerine 4 saldırı... Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor!
Sonraki Haber