Suudi Arabistan'da sel felaketi! Araçlar böyle sürüklendi

Suudi Arabistan'da şiddetli yağışlar nedeniyle 2 kişi hayatını kaybederken, ülkenin batısındaki Cidde'de uçuşlar durduruldu.

This browser does not support the video element.

Suudi Arabistan merkezli El-İhbariyye televizyon kanalı, ülkede şiddetli yağış nedeniyle Mekke-i Mükerreme bölgesinde birçok yolun ve tünelin kapandığını aktardı.

CİDDE'DE 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

El-İhbariyye kanalına açıklamalarda bulunan Mekke-i Mükerreme Bölgesi Sivil Savunma Kurumu Sözcüsü Muhammed el-Karni, şiddetli yağış nedeniyle Cidde'de 2 kişinin öldüğünü kaydetti. Bölgeden yansıyan görünterde şiddetli yağan yağmurun oluşturduğu sel birinkitisi, birçok aracı sürükleyerek kullanılmaz hale getirdi. 

DIŞARI ÇIKMAYIN UYARISI

Karni, zorlu hava koşulları nedeniyle zorunlu haller dışında kimsenin dışarı çıkmaması yönünde çağrıda bulundu.

EĞİTİM FAALİYETLERİNE ARA VERİLDİ, UÇUŞLAR DURDURULDU

El-İhbariyye'nin haberinde, Cidde'deki bazı mahallelerde sel baskını yaşandığı bilgisi aktarılırken, şehirde eğitim faaliyetlerine ara verildiği ve uçuşların durdurulduğu kaydedildi.

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!