Survivor'dan Kuruluş Osman'a... Bomba transfer!

Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için geri sayım devam ederken gündeme bomba bir iddia düştü. Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal'ın yeni sezonda Kuruluş Osman'da rol alacağı iddia edildi. Daha önce birçok projede yer alan ismin Kuruluş Osman'a katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

Ekranların başarılı dizisi Kuruluş Osman'ın bu sezon yayınlanan bölümlerinde yaşanan gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitedi. Yeni sezonda kadroya yeni isimler katılmaya devam edecek. Diziye son olarak Hazal Hatun karakteriyle Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diziye katılması heyecanı doruklara çıkarmıştı. Diziyle ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Survivor 2020'de Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal'ın yeni sezonda Kuruluş Osman kadrosuna katılacağı ve Savcı Bey karakterini canlandıracağı iddia ediliyor. Peki, Mert Öcal, Kuruluş Osman kadrosuna mı katılıyor? 

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Meteorolojiden 17 il için fırtına uyarısı! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!