Survivor'da kim elendi? İşte finale kalan yarışmacılar!

Survivor'da son elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2020, 12 Temmuz Pazar akşamı Dominik'ten yapılan canlı yayınla ekrana geldi. Survivor'da konsey sırasında sms oylaması yapıldı. Finalist olan Cemal Can oylamaya girmedi.

Survivor'da elenen son isim 12 Temmuz Pazar akşamı belli oldu. 13 ve 14 Temmuz'da İstanbul'daki büyük finalle sezonu kapatacak olan Survivor'ın Dominik'ten yayınlanan son bölümde Barış, Yasin ve Berkan arasından elenen isim belli oldu. Survivor sms oylaması sıralamasına göre elenen yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2020 finalistleri ise özel jetle İstanbul'a doğru yola çıktı.

YAŞADIKLARI ADAYA VEDA ETTİLER!

Survivor'ın Dominik'te son gününde Yasin, Cemal Can, Berkan ve Barış duygusal anlar yaşadı. 5 aydır yaşadıkları yere veda eden yarışmacılar, eşyalarını topladı. Yarışmacılar adaya birbirlerine sarılarak veda etti.

CEMAL CAN, SURVIVOR 2020’NİN SON DOKUNULMAZI OLDU

Survivor 2020'de final dörtlüsü olan Cemal Can, Berkan, Barış ve Yasin Survivor’ın Cuma ve Cumartesi günü ekrana gelen canlı yayınlarında parkurda yarıştılar. İlk günün birincisi Berkan olurken ikinci günün birincisi Cemal Can oldu. Bu iki yarışmacı, son kez karşı karşıya geldi. 3 olanın kazanacağı Survivor 2020’nin son parkur oyununda kazanan isim Cemal Can oldu. Böylece Cemal Can, 12 Temmuz Pazar akşamı yapılan sms oylamasına girmedi ve adını büyük finale yazdıran ilk yarışmacı oldu.

ESKİ VE YENİ YARIŞMACILAR YÜZLEŞME KONSEYİ'NDE BULUŞTU

Survivor 2020'de Berkan, Cemal Can, Yasin ve Barış ile daha önce elenen yarışmacılar Yüzleşme Konseyi'nde karşı karşıya geldi. Eğlenceli anların yaşandığı konseyde, eski yarışmacılar final dörtlüsüne akıllarındaki soruları sordu.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? İŞTE FİNAL ÖNCESİ ELENEN İSİM

Survivor son bölümdeki ada konseyi Dominik'ten canlı olarak yayınlandı. Canlı yayın sırasında Berkan, Barış ve Yasin arasında sms oylaması başlatıldı. Yayın boyunca süren sms oylamasındaki sıralamaya göre ise, 3 yarışmacı arasında en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2020'den elenen isim Berkan Karabulut oldu.

SURVIVOR'DAN ELENEN BERKAN'DAN VEDA KONUŞMASI

Survivor 2020'den elenen Berkan Karabulut veda konuşmasında, "Survivor'dan elendikten sonra veda konuşması yapan Berkan, "Kimse üzülmesin benim için, burada çok güzel yarıştım. Mertçe mücadele verdim. Ömrümün sonuna kadar unutmayacağım tecrübeler ve hatıralar edindim. 3 yarışmacı da ayrı ayrı şampiyonluğu hak eden isimler" ifadelerini kullandı.

SURVIVOR FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?

Survivor 2020'nin İstanbul'da 2 gün boyunca sürecek olan finaline kalan isimler Cemal Can Canseven, Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz oldu. Dominik'teki konseyin hemen ardından ise üç yarışmacı, Acun Ilıcalı'yla birlikte özet jetle İstanbul'a doğru yola çıktı. 14 saat sürecek uçuşun ardından ise yarışmacılar, İstanbul'daki Survivor finaline katılacak.

Çankırı'da rüzgar minareyi yıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüşüyor Fenerbahçe'de yönetim Samandıra'ya el koyuyor
Sonraki Haber