Survivor Sercan Yıldırım'a hacker şoku

Survivor All Star'ın 2020 ve 2022 yılındaki kadrosunda yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım, hackerların kurbanı oldu. Sercan Yıldırım'ın Instagram hesabı çalındı. Nihan Yönel kendi sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla eşinin hesabının çalındığını duyurdu ve takipçilerini uyardı.

2020 ve 2022 olmak üzere ikiz kez Survivor'da yarışan ve yarışmadaki performansıyla adından söz ettiren 32 yaşındaki eski futbolcu Sercan Yıldırım'ın binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı çalındı.

EŞİ, TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Sercan Yıldırım'ın geçtiğimiz yılın son günlerinde nikah masasına oturduğu yoga eğitmeni eşi Nihan Yönel, eşinin hesabının çalındığını kendi profilinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Sercan Yıldırım'ın takipçilerini uyaran Nihan Yönel Yıldırım, ''Sercan'ın hesabı çalındı. Mesaj gelirse itibar etmeyin'' ifadelerini kullandı.


Sercan Yıldırım uzun zamandır birlikte olduğu 25 yaşındaki sevgilisi Nihan Yönel'e 2021 Ağustos ayında evlenme teklifi etmiş, çift Eylül ayında ise aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Eski futbolcu Sercan Yıldırım ile yoga eğitmeni Nihan Yönel geçtiğimiz yıl Aralık ayında Bursa'da sade bir törenle nikah masasına oturmuştu.

BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! 25 kişinin öldüğü Çorlu tren kazası davasında karar çıktı! İYİ Parti'de üst düzey istifa! Partiden ayrıldığını duyurdu
Sonraki Haber