Survivor Sercan Yıldırım Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi mi?

Survivor Sercan Yıldırım Tuvana Türkay'ın eski sevgilisi mi sorusu magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Kendisinden 37 yaş büyük Selçuk Yöntem ile aşk yaşadıkları iddia edilen Tuvana Türkay'ın Instagram paylaşımı çok konuşuldu.

Survivor Sercan Yıldırım'ın bir zamanlar sevgilisi olan Tuvana Türkay'ın şu anda kendisinden 37 yaş büyük Selçuk Yöntem ile aşk yaşadıkları iddia edildi. Doğum günü paylaşımında tüm gerçekler ortaya çıktı.

Son zamanların dikkat çeken aşklarından biri olan Tuvana Türkay ve Selçuk Yöntem aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Tuvana Türkay'ın Instagram üzerinden bir doğum günü partisinde yapmış olduğu paylaşım Selçuk Yötem ile aşk yaşadıkları iddialarını daha da güçlendirdi.

Kendisinden 37 yaş büyük olan Selçuk Yöntem ile Tuvana Türkay'ın sevgili oldukları iddia edildi.

Oyuncu Tuvana Türkay, deneyimli oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem'in doğum gününü sosyal medya hesabı üzerinden kutladı.

2013 senesinde de Survivor Sercan Yıldırım ile nişanlanan ve 1,5 yıl sevgili olan Tuvana Türkay ilişkilerini sonlandırmıştı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında son gelişme! Korku dolu anlar: Kaldırım bir anda çöktü! Bina boşaltıldı... Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararındaydı!İşte piyasalarda son durum
Sonraki Haber