Survivor İlayda elendikten sonra her şeyi ortaya döktü!

Acun Ilıcalı'nın sunucu ve yapımcısı olduğu Survivor 2021 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında son elenen isim İlayda Şeker oldu. Her iki takımda da oynayan Survivor İlayda Şeker, adaya veda ettikten sonra flaş açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj

Survivor İlayda elendikten sonra her şeyi ortaya döktü! Survivor 2021'e son veda eden isim İlayda Şeker oldu. Gönüllüler takımından ünlülere geçen Survivor İlayda, dedesine olan özlemini, adada geçirdiği zamanı ve yarışmadaki favori isimlerini açıkladı.

İlayda Şeker'den flaş açıklamalar!

Survivor 2021'de en çok tartışılan isim olan İlayda Şeker, adada yaşadığı zor günleri açıkladı. Altı hafta boyunca market ödülünü kazanamamıştık ve çok aç kalmıştık. Islak yattım zamanlar oldu, ayakkabılarımız zaten hiç kurumadı. O altı hafta bizi çok zorlamıştı.

Vedanın ardından takımda neler değişir?

Kuvvetli bir takım, iyi yarışmacılar var. Elenmemin ardından daha da güçleneceklerine inanıyorum.

Adada kalmayı senden daha az hak ettiğini düşündüğün biri var mı?
Hak etmediğini düşündüğüm hiçbir yarışmacı yok. Ada yaşantısı çok zor. Bence herkes sonuna kadar gitmeyi hak ediyor.

Survivor için favori ismin kim?

Favori ismim yok, isimlerim var. Karakteriyle, duruşuyla, performansıyla Sergen. Daha sonra İsmail Balaban diyorum. Gerçekten o da hak ediyor, çok iyi bir yarışmacı. Poyraz, Batuhan. Kızlardan Merve, Melis, Aleyna'lar, Ayşe, Bence orada olan herkes gerçekten hak ediyor. Hepsi favori.

Senin için ada yaşantısı nasıldı?

Hem çok zor, hem de çok kolaydı. İnsan bazen bir dönüm noktasına geliyor. O zaman günler geçmek bilmiyor. Bazen de zaman o kadar hızlı akıyor ki.

Gönüllüler takımının oylarıyla karşı takıma transfer olman sana avantaj sağladı mı?

Gönüllü arkadaşlara kızmıyorum. Sporcu kimliğim olmadığını biliyorlardı. Sadece onlara kırılma anım, o da beş dakika sürdü; keşke performansımı değerlendirip gönderselerdi. Oyuna çıkmadan hepsi ismimi söyledi. Hepsi 'keşke göndermeseydik' dediler. Problem değil, 'kaderim' diyebilirim.

Dedene olan özleminden ve açlıktan ağladığın zamanlar oldu. hangisi seni daha çok zorladı?

Acıktığım zaman uyuyordum. Dedemi çok özlüyordum çünkü dedemle birlikte vakit geçiriyordum. Yaşlı olduğu için hep aklımın bir köşesinde 'ne yapıyor, iyi mi, nasıl oldu?' gibi sorular vardı.

Çağrı'nın, Murat Ceylan'a yaptığı saygısızlık konusunda onun samimi olmadığını söylemenin sebebi neydi?

Üst üste bir çok insanla tartışmıştı. Bir de olay eklenince samimi bulmadığımı söylemiştim. Fakat son zamanlarda çok yakın olduk. Hatta gittiğinde üzüldüm. O o zamandı, şu an aynı düşünceye sahip değilim.

İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz ve elektriğe zam var mı? İsmail Kartal yorumlara telefon açtırarak kendini övdürtüyormuş!
Sonraki Haber