Survivor 2020 ne zaman bitiyor?

Survivor 2020 ne zaman bitecek? Survivor 2020'de finalin ne zaman ve hangi gün yapılacağı merak konusu oldu. Survivor 2020 ne zaman bitiyor?

Survivor 2020’de finale doğru az bir zaman kalırken heyecanda doruğa tırmandı. İzleyenler ekran başında büyük bir heyecanla Survivor finalini beklerken yarışmanın ne zaman biteceği de merak konusu oldu.

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından birisi olan Survivor’da final heyecanı geldi çattı. Son olarak 12 Temmuz gecesinde yapılan ada konseyi sonrasında SMS halk oylaması ile Berkan, arkadaşlarına veda etmek zorunda kalmıştı. Cemal Can ile birlikte Survivor 2020 finalistleri Yasin ve Barış oldu.

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BİTİYOR?

Survivor 2020’de final heyecanı için geri sayım başladı. İstanbul'a gidecek olan 3 finalistin isimleri ise Cemal Can, Barış ve Yasin oldu. Survivor finali 14 Temmuz 2020 Salı günü yapılacak ve şampiyon belli olacak.

Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Uzmanlar uyardı! Hızla yayılıyor Merkez Bankası nisan ayı faiz kararını bugün açıklayacak
Sonraki Haber