Sürpriz aşkta yeni gelişme! Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırdı

Oyuncu Kaan Yıldırım, CNP Film'in Show TV için hazırladığı Sipahi dizisinde başrolü paylaştığı Özge Gürel ile birlikte görüntülendi. Yeni dizisi hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Kaan Yıldırım, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Pınar Deniz'in Instagram'da ablasıyla takipleşmesi hakkında da konuştu. Yakışıklı oyuncu sevgilisini ailesiyle tanıştırdığını söyledi.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Sipahi dizisinin başrolünde yer alan Kaan Yıldırım ile Özge Gürel önceki akşam birlikte görüntülendi. Ekip yemeği yediklerini söyleyen Kaan Yıldırım, yeni projesi hakkında konuştu.

Henüz sete çıkmadıklarını, proje için eğitim aldıklarını dile getiren Kaan Yıldırım, ''Ekip yemeği yedik hep beraber. Güzel bir senaryo var, güzel bir iş bekliyor. Umarız güzel bir iş olur. Elimizden geleni biz de yapacağız. Senaryomuz güzel, ekip güzel. Bir istihbarat teşkilatının hikayesi bu. Polisiye, aksiyon içeren bir hikaye. Bence çok güzel bir senaryo. İkimizin de çok içine sindi. Özge ile daha önce de tanışıyoruz. Birbirimizi çok seven arkadaşlarız. Serkan'dan dolayı tanışıyoruz. Beraber çalışmıştık. Birbirini seven, bilen ve tanıyan arkadaşlarız. Sete girmedik daha. Önemli olan projenin güzel olması, bütünü çok önemli. Biz çok inandık projeye. Proje için eğitim almaya başladık.'' şeklinde konuştu.

''PINAR AİLEMLE TANIŞTI''

Kaan Yıldırım, kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı oyuncu sevgilisi Pınar Deniz’in ablasıyla sosyal medyada takipleşmeye başlamasıyla ilgili sorular karşısında ise sinirlendi.

Sevgilisi Pınar Deniz'in Instagram üzerinden ablasıyla takipleşmesi hakkında Kaan Yıldırım şunları söyledi: ''Neyi duymak istiyorsunuz? Tabii ki benim ablamla tanışacak. Benim ablam hayatımdaki en önemli insanlardan bir tanesi. Pınar keza öyle. Ya bu Instagram, takipleşme... Hangi dönemdeyiz, neye göre neye değer veriyoruz bilmiyorum ama bunlar normal şeyler. Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi? Bunları artık normalleştirelim. Güzel bir ilişkimiz var. Bunlar kameraların önünde konuşacak şeyler değil, bizim özellerimiz''


Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan Kaan Yıldırım (35) ile Pınar Deniz (28) birlikteliklerini geçtiğimiz haftalarda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Melike Şahin'in konserine el ele katılarak ilan etmişlerdi. İlk ve tek evliliğini 2016–2019 yılları arasında meslektaşı Ezgi Eyüboğlu ile yapan Kaan Yıldırım daha önce Hadise, Hande Erçel ve Demet Özdemir'le aşk yaşamıştı.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber