Suriyeli Ahmet'ten Ümit Özdağ'a "ihanet" yanıtı

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ son günlerde Suriyelilerle ilgili ötekileştirici ve hedef gösterici açıklamalarla dikkat çekiyor. Türkiye'ye sığınan Suriyelilere karşı düşmanca hisler oluşmasına neden olacak bu açıklamalara anlamlı bir cevap geldi. Suriyeli Ahmet Hamou kendilerini 'ihanet' ile suçlayan Özdağ'a 15 Temmuz'da çekilen bir görüntü ile yanıt verdi...

This browser does not support the video element.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, önceki gün Suriyelilerin araç muayenelerinin ücretsiz yapıldığını ileri sürmüştü. 

Göç idaresi tarafından bu iddiası yalanlanan Özdağ bugün de Meclis'te "göç mühendisliği" adı altında açıklamalarda bulunurken yine hedefinde Suriyeliler vardı. 

Suriyeli sığınmacılar hakkında "ihanet"i de ima eden iddialar ortaya atan Özdağ'a, Suriye'den Türkiye'ye gelmiş Ahmet Hamou'dan yanıt geldi. 

"Hamou, sosyal medya hesabından "Ben 15 Temmuz gecesinde sokaklarda Türk kardeşlerimle beraber darbecilere karşı haykırırken, bizi ihanetle suçlayan Ümit Özdağ evde oturup tvden izliyordu darbe girişimini!" dedi...

BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE!