SuperHaber mikrofonuna isyan ettiler: Millet dersini verir!

İstanbul sel felaketi yaşadığı anlarda Bodrum'da tatilde olan ve 8 saat sonra tweet atan, bir gün sonra ise mağdur olan vatandaşların yanına gelerek incelemelerde bulunup ardından tatil için yeniden Bodrum'a dönen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki büyük... SuperHaber Youtube kanalı, İmamoğlu'nun 'tatil sevdasını' İstanbullulara sordu..

İstanbul'u vuran sel felaketinde kendisine ulaşılamayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir gün sonra Bodrum tatilinden dönerek Eminönü'nde esnafı ziyaret etmişti. Esnafın 'Neredesiniz başkanım!' diyerek tepki gösterdiği İmamoğlu, yarım gün kaldığı İstanbul'dan hemen Bodrum'a dönerek tatiline devam etti.

SuperHaber Youtube muhabiri Kadir Sarıkaya ve kameraman Uğur Karaca, İstanbullulara İmamoğlu'nun görev başındaki ilk sınavında yaptığı 'tatil tercihini' sordu. İşte vatandaşın 'Her şey çok güzel olacak' sloganıyla İstanbul'un yönetimine gelen İmamoğlu'na tepkisi...


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor oldu! Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada... Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında!
Sonraki Haber