Süper Lig ertelenecek mi? Maçlar iptal edilecek mi?

Süper Lig ertelenecek mi? Koronavirüs vakasının Türkiye'de görülmesinin ardından okullar tatil edildi ve bir.ok tedbir alındı.Süper Lig'de maçların seyircisiz oynanması kararı alındı. Maçlarının ertelenip ertelenmeyeceği ise merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Süper Lig ertelenecek mi? Koromavirüs nedeniyle Türkiye'de çeşitli önlemler alındı ve Süper Lig'de maçların seyircisiz oynanması kararı alındı. Maçların seyircisiz oynaması kararı alındıktan sonra ise maçların iptal edilip edilmeyeceği gündemde merak edilmeye başlandı.

MAÇLAR ERTELENECEK Mİ?

TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, NTV'ye yaptığı açıklamada “Süper Lig maçlarının ertelenmesi söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Corona virüsü ile mücadele kapsamında alınan önlemlerden biri olarak TFF, futbol müsabakalarının nisan ayının sonuna kadar seyircisiz oynanacağını açıklamıştı.

Bunun üzerine futbolseverler ve kulüpler Avrupa'daki ve dünyadaki örneklerden yola çıkarak bir tehir kararının gelip gelmeyeceğini merak ediyordu.

Erteleme söylentileri üzerine NTV'ye açıklamalarda bulunan TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı ertelemenin söz konusu olmadığını ifade etti.

CORONA VİRÜSÜ BELİRTİLERİ NELERDİR?
Corona virüsü belirtileri burun akıntısı, öksürük, boğaz ağrısı, muhtemel baş ağrısı ve bazen de birkaç gün süren ateş olarak uzmanlar tarafından bildirilirken en yüksek risk grubunun bağışıklık istemi zayıf olan ve 60 yaşının üzerinde bireyler olduğunu unutmamak gerektiği bildirilmiştir.

İnsanlarda ölümcül sonuçlar doğurabilecek derecede ciddi olan bu salgından korunabilmek için en önemli detayın hijyen olduğunu unutmamak gerekir.

Solunum yollarına yerleşen bu virüsün semptomlarından biri de nefes darlığına neden olmasıdır.

Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu! Uluslararası Para Fonu'ndan Türkiye açıklaması! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat!
Sonraki Haber