Süper FM Müzik “Duygu’yla Radyodayız” programı 23 Eylül'de Buyaka AWM'de

Süper FM Müzik Direktörü Duygu Atakan’ın sunduğu “Duygu’yla Radyodayız” 23 Eylül tarihinde Tepe Home Buyaka Mağazası’ndan canlı yayınlanacak. Yayın sırasında Tepe Home mağazasına gelenleri büyük sürprizler bekliyor. İşte detayları...

Buyaka Alışveriş Merkezi Tepe Home mağazasında "Duyguyla Radyodayız" programı gerçekleşecek. Süper FM Müzik Direktörü Duygu Atakan’ın sunduğu “Duygu’yla Radyodayız” 23 Eylül cuma günü canlı olarak vatandaşlarla buluşacak. O gün "Duygu'yla Radyodayız" programına ev sahipliği yapacak olan Tepe Home'da, mağazasına gelen vatandaşları büyük süprizlerin beklediğini söylendi. İşte detaylar...

Kalite, konfor ve estetiği arayanların adresi Tepe Home, farklı zevklere hitap eden geniş ürün yelpazesiyle, evinizin dekorasyonu için aradığınız her şeyi sizler için bir araya getirirken eğlenceli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Tepe Home, aynı zamanda yayın sırasında mağazaya gelen ziyaretçilerine de çok özel sürprizler sunacak.

SORUNLARIN UNUTULDUĞU, ENERJİNİZİ YÜKSELTEN RADYO PROGRAMI: DUYGU'YLA RADYODAYIZ

Kadın erkek ilişkilerinin konu olduğu, gündemin en ilginç haberlerinin konuşulduğu, sorunlarınızı unutturup enerjinizi yükselten bir radyo programı olan “Duygu ile Radyodayız”, hafta için her gün 15.00-18:00 saatleri arasında Süper FM’de dinleyicileriyle buluşuyor. Geniş dinleyici kitlesi ile en popüler radyo programcılarından biri olan Duygu Atakan, Buyaka Tepe Home’da sevenleri ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. 23 Eylül’de dinleyicilerine Buyaka Tepe Home Mağazasından seslenecek olan Duygu Atakan’ın programını hem dinlemek hem de canlı izlemek isteyen herkes sürpriz hediyelerin verileceği bu özel etkinliğe davetli. Program aynı zamanda Tepe Home, Süper FM ve Duygu Atakan’ın instagram sayfalarında canlı olarak yayınlanacak. Tepe Home Buyaka Mağazası, Buyaka Kule girişi dış alan zemin katta ziyaretçilerine hizmet veriyor.

Buyaka Mağazası adresi

Buyaka Kule Girşi, Zemin Kat, Dış Alan; Fatih Sultan Mehmet Mah. Poligon Cad. No:8/E/2/ Ümraniye / İstanbul / Türkiye

İNSTAGRAM SAYFALARI

Tepe Home İnstagram Sayfası: @tepehome 

Duygu Atakan İnstagram Sayfası: @duyguatakan

Süper FM İnstagram Sayfası: @superfm

Malatya'da deprem oldu Yıl sonu dolar ne kadar olacak? Merkez yeni dolar tahminini paylaştı Dursun Özbek ve ikna heyeti Mehmet Büyükekşi ile görüşecek!
Sonraki Haber