Sulama kanalında yüzen çocuklara havuz sürprizi! Polisler 'söz vermek' şartıyla çocukları götürdü...

Adana'da aşırı sıcaklar nedeniyle son 3 ayda sulama kanalına giren 15 kişinin boğulması sonrası polisler harekete geçti. Sulama kanalında yüzen çocukları toplayan polisler bir daha kanalda yüzmeme sözü aldıktan sonra havuza götürdü. Çocukların o eğlenceli anları kameralara saniye saniye yansıdı.

This browser does not support the video element.

Adana’da hava sıcaklığının nemle birlikte artması üzerine çocuk ve gençler, tehlikeli ve yasak olmasına rağmen serinlemek için sulama kanalına girmeye başladı. Bu nedenle son 3 ayda 15 kişi boğularak hayatını kaybetti.

Yüreğir ilçesi Ege Bagatur Caddesi’nde bulunan sulama kanalında gençlerin yüzdüğünü haber alan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti.

POLİSLER ÇOCUKLARI KANALDAN ÇIKARIP HAVUZA GÖTÜRDÜ

Sulama kanalına gelen polis, çocukları sudan çıkardı. Polis, sulama kanalına girmeyecekleri sözünü aldığı çocukları, ekip araçlarına bindirerek yakındaki havuza götürdü. Havuza girerek serinleyen çocuklar ise polis ekiplerine teşekkür etti.

"KİMSE KANALDA YÜZMESİN, HERKES HAVUZA GELSİN"

Havuza götürülen çocuklar, “Sulama kanalında yüzüyorduk. Polis ağabeylerimiz bizi uyardı, havuza getirdi. Herkesi bekleriz. Kimse kanalda yüzmesin, herkes havuza gelsin” dedi.

Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada! Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!