Şükriye Tutkun kimdir? CHP'ye ne dedi?

Şükriye Tutkun kimdir? Ünlü sanatçı Şükran Tutkun, komşusu Fahrettin Altun ile ilgili kaçak inşaat iftirasına sessiz kalmadı. Şükriye Tutkun'un kim olduğu ve CHP'ye neler söylediği merakla arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun 'un kim olduğunu sizler için araştırdık. Peki, Şükriye Tutkun kimdir? CHP'ye ne dedi? Detaylar haberimizde...

Şükriye Tutkun kimdir? Başarılı sanatçı Şükriye Tutkun, müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Komşusu Fahrettin Altun’a yapılan ‘kaçak inşaat’ iftirasına karşı sessiz kalmayıp, doğru bildiğini söyleyen Şükriye Tutkun sosyal medyada linç edildi. Birçok kişi Şükriye Tutkun'un kim olduğunu ve neler söylediğini merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Şükriye Tutkun kimdir? CHP'ye ne dedi? Detaylar haberimizde...

ŞÜKRİYE TUTKUN CHP'YE NE DEDİ?

Şükriye Tutkun Sabah Pazar'a verdiği röportajda; ''Fahrettin Bey'le ilgili olan haberi okumakla başladı. Yeğenim mesaj attı bana, "Hala" dedi bak, böyle böyle. Benim komşum olduğunu da biliyorlar. İlk böyle başladı. Zaten insanlarla görüşüyoruz ister istemez, karşılaşıyoruz, komşuyuz. Bununla ilgili bir şey yapmak lazım dedim. Çünkü düpedüz yalan söyleniyor. Bir komşu olarak katkım olsun istedim. Bu Fahrettin Altun da olabilirdi, Canan Kaftancıoğlu da olabilirdi. Ona saldırsalar onun için de konuşurdum'' İfadelerini kullandı.

ŞÜKRİYE TUTKUN KİMDİR?

Şükriye Tutkun, 19 Eylül 1965 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu’lu olan Şükriye Tutkun, müziğe olan kabiliyeti daha küçük yaşlarda iken farkedilmiştir. Televizyonun bu kadar hayatımızda olmadığı o dönemde, Şükriye her zaman okulun televizyonu gibiydi. Öğretmenleri ona sürekli şarkılar söyletiyor, onu minik minik roller oynatarak tiyatrocu olmaya heveslendiriyordu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünü kazanıp orada okumaya başladı. Eğitimi boyunca orada da tiyatrolara katılan usta oyuncu, bu dönem zarfında kendisinden iktisatçı olmayacağını anlayarak tekrar İstanbul’a dönmeye karar verdi.

Bir yıl Türk Müziği Devlet Konservatuarı’nda okudu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan bölümünde bir yıl okuduktan sonra okulu bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra çalışıp para biriktiren usta oyuncu eğitimine devam etti.

Birçok işte çalışan, kendisi her koşulda ifade eden ve başarılı olduğunu kanıtlayan Şükriye Tutkun yerel gazetelerde muhabirlik, anketristlik, Deli dergisinde kaligraflık, seslendirme, matbaada pikajörlük, reklam ajansında yardımcı grafikerlik, Pilastip Shov da Tansu Çiller seslendirmesi, yaptığı işlerden bazıları.

Zülfü Livaneli’nin“Nefesim Nefesine” albümünde Livaneli ile düet yaptı, birlikte aynı sahnede konserler verdi. Türkiye’deki başarısını altın plaketle ödüllendiren “EMI” 1999 yılında Belçika’da Şükriye Tutkun albümünü piyasaya sürdü. Belçika dinleyicisi tarafından çok beğenilen albüm Belçika medyasında övgüler aldı. Aynı sene birçok ünlü yabancı sanatçının da yer aldığı “Pure Music 3” adlı yapımda Şükriye Tutkun “Arda Boyları” türküsü ile yer aldı.

Şükriye Tutkun, ilk evliliğini 1985 yılında yaptı. Bir çocuğu oldu ancak 5 gün yaşadı.

Albümleri :

1996 – Sevin Gayrı
1998 – Çiğdem Der ki
2002 – Kumru
2005 – Gücüm Yetene Kadar
2006 – Salıncak
2010 – Ay Karanlık

Filmleri ve Dizileri :

Oyuncu :
2004 – Yusufçuk (TV Filmi)
2003-2004 – Sultan Gelin (türkü müzikali)

Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Akdeniz'de gece vakti deprem!
Sonraki Haber