Suarez Muslera'yı unutmadı!

Suarez'den Muslera'ya anlamlı hareket... Atletico Madrid'in tecrübeli futbolcusu geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Fernando Muslera için Uruguay ile Şili arasında geçen karşılaşmada kaydettiği golün ardından anlamlı bir mesaj gönderdi.

Uruguay ve Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Luis Suarez, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Galatasaraylı Fernando Muslera'yı unutmadı.

Tecrübeli futbolcu, Uruguay'ın 2022 Dünya Kupası Eleme maçında Şili'yi 2-1 mağlup ettiği maçta attığı golün ardından formasının altındaki "Çok güçlü olun Nando ve ailesi" yazan tişörtü göstererek, golü Muslera ve ailesine adadı.

MUSLERA'DAN ANLAMLI HAREKETE TEŞEKKÜR

Fernando Muslera, Luis Suarez'in bu anlamlı hareketine teşekkür ederek karşılık verdi. Galatasarayı file bekçisi, Suarez'in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp, takım arkadaşına mesajı için çok minnettar olduğunu belirtti.

"SAHALARA DAHA GÜÇLÜ DÖNECEĞİNDEN EMİNİM"

Luis Suarez, geçen sezon Çaykur Rizespor maçında şanssız bir sakatlık yaşayan Muslera'ya yine ilk destek mesajı gönderen isim olmuştu. Milli takımdan arkadaşı için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Suarez, "Kardeşim, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. Sahalara daha güçlü döneceğinden eminim." ifadelerini kullanmıştı.

Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Başkan Erdoğan'dan Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu Türkiye'nin toz taşınımı imtihanı bitmedi! O illerde göz gözü görmüyor
Sonraki Haber