Şu fotoğrafa bak da utan! İtalyan başbakan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "diktatör" dedi!

İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kullandığı diktatör ifadesi sosyal medyada yankı buldu. Binlerce kişi bu ifadeyi eleştirirken akıllara geçtiğimiz yıl salgon döneminde Türkiye'nin İtalya'ya yaptığı yardımlar geldi.

İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik kullandığı ifadeler sosyal medyada binlerce yorum aldı.

Draghi, avrupa komisyonu başkanı ursula von der leyen'in ankara'da cumhurbaşkanı erdoğan ile görüşmesinde ayakta kaldığı görüntülerle ilgili olarak şunları söyledi:

"Türkiye cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davranış şekline kesinlikle katılmıyorum, uygun olmadığını düşünüyorum. komisyon başkanı von der leyen'ın maruz kaldığı aşağılama beni çok üzdü. fakat burada üzerinde durmamız gereken bir şey var: Adını koyalım, bu "diktatör" diyebileceğimiz kişilere ihtiyacımız da var. Görüş, fikir, davranış ve toplum vizyonu açısından farklılıklarımızı dile getirmekte açık olmalıyız ama ülkemizin çıkarları için iş birliğine de hazır olmalıyız. Doğru dengeyi bulmalıyız."

Sosyal medyada Draghi'nin Erdoğan'a yönelik kullandığı ifade binlerce yorum aldı. Onlardan birisi de koronavirüs salgınınından en çok etkilen ülkelerin başında gelen İtalya'ya geçtiğimiz yıl askeri kargo uçaklarıyla yapılan yardımlardı.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! İsmailağa Cemaati’nin lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi
Sonraki Haber