Şu an sokağa çıkma yasağı var mı? Hafta içi sokağa çıkma yasağı başladı mı?

Şu an sokağa çıkmak yasak mı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni kısıtlama kararları sonrası hafta içi de sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Vatandaşlar, hafta içi sokağa çıkma yasağı saatlerini araştırmaya başladı.

Şu an sokağa çıkma yasağı var mı sorusunun yanıtı haberimizde. Yeniden ilan edilen kısıtlama ve yasaklar sonrası vatandaşlar hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına hafta içini de ekledi. Bugün sokağa çıkma yasağı var mı merak edenler, hafta içi sokağa çıkma yasağı saatlerini de araştırmaya başladı.

ŞU AN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

 Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu belli saatlerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının hafta içi akşam 21.00 - sabah 05:00 saatleri arasında uygulanmasına karar verildi.

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ise cuma günü akşam 21:00'de başlayıp pazartesi sabah 05:00'e kadar devam edecek. Bakanlığın genelgesinde yer alan detaylara göre ise, ''Kısıtlama kapsamında hafta içi ve hafta sonu ekmek üretilen fırın/unlu mamül ruhsatlı iş yerleriyle bu iş yerlerinin ekmek satan bayileri açık olacak. Kısıtlamanın olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, kasap ve kuruyemişçiler 10:00 - 17:00 arasında faaliyet gösterebilecek.'' şeklinde kısıtlamadan muaf olanlar belirtildi.

Aşı çalışmalarında da ilk olarak sağlık çalışanlarının faydalanacağını belirten cumhurbaşkanı, önümüzdeki ay aşı uygulamalarının yapılacağını belirtti. Buna göre 50 milyon doz aşı yapılacak.

"Djiku’nun arkadan darbesi var, penaltı! Şampiyon artık Galatasaray" SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Engelli ve şehit yakınlarını işten çıkardılar
Sonraki Haber