Squid Game'in yeni rakibi Apple'ın Kore dizisi Dr. Brain oldu! Dr. Brain konusu nedir?

Netflix'in dünya çapında ses getiren dizisi Squid Game dizisine rakip geliyor. İzlenme rekorları kıran diziden sonra Güney Kore dizilerine de ilgi artmıştı. Bu ilgi dünyaca ünlü şirket Apple'ın da dikkatini çekti. Yeni projesi Dr. Brain ile Kore dizisi sevenlere müjdeyi verdi.

Squid Game ve Parazit gibi dünya çapında ses getiren yapımlardan sonra Güney Kore yapımı işlere de ilgi arttı. Bunun ilginin farkına varan ilk Netflix oldu. Squid Game ile milyarlarca izleyiciye kavuşan Netflix'e rakip olarak Apple da kendi Güney Kore yapımı dizisini tanıttı.

Dr. Brain ismi ile Apple+'da yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Parasite filminden tanınan oyuncu Lee Sun-kyun'un başrol oynadığı Dr. Brain, hayatta kalma içerikli sahneleriyle Squid Game kadar ilgi göreceğe benziyor.

GÜNEY KORE FURYASINA APPLE DA DAHİL OLDU!

Güney Kore dizileri ve filmleri, özellikle Squid Game ve Parazit’in etkisiyle birlikte son zamanlarda dünya çapında büyük bir ilgiyle karşılaştı. Bu ilgi, Netflix gibi dev yapım şirketlerini Güney Kore yapımları üretmeye sürükledi. Güney Kore furyasına yeni bir yapımla katılan son yapım şirketi Apple oldu. Apple, TV+’da yayımlanacak yeni ve ilk Korece orijinal yapımından ilk fragmanı yayımladı.

DR. BRAİN KONUSU NEDİR?

Dizinin ana karakteri Dr. Brain, ailesinin gizemli bir kayaya kurban olmasıyla bir trajedi yaşayan beyin bilimcisi olarak ölülerin anılarına ulaşmaya çalışıyor. Brain, ailesinin ölümünün arkasındaki gizemi çözmek istemektedir. Dizinin yazarlığını, yönetmenliğini ve yapımcılığını Kim Jee-woon üstleniyor.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber