Squid Game 2. Sezon Gelecek mi? Squid Game İkinci Sezon Tarihi Belli Oldu!

Squid Game 2. Sezon gelecek mi? Son günlerin en çok konuşulan Netflix dizisi Squid Game izleyenleri etkisi altına almaya devam ediyor. İlk sezonu yayınlanan Squid Game 2. sezon gelecek mi sorusu merak ediliyor. Fragmanı yayınlanan dizisinin ikinci sezon tarihi ne zaman?

Squid Game 2. Sezon gelecek mi? Kore yapımı olan Netflix dizisi Squid Game dünya üzerinde en çok izlenen diziler arasına girmeyi başardı. Hem duygusal hem de aksiyon dolu sahneleri ile ekran başına kilitleyen dizi, bir ada içinde çocukluk oyunları ile yetişkinlere oyun oynatıyor. Oyunu kazanan kişiye ödül olarak 45 milyon dolar verilen Squid Game 2. sezon gelecek mi merak ediliyor.

İlk sezonu itibariyle milyonlarca kişiyi etkisi altına alan Kore yapımı Squid Game ikinci sezon tarihi belli oldu mu?

Squid Game 2. Sezon Gelecek mi?

456 kişinin seçildiği ancak kazananın tek olduğu Squid Game dizisinin konusu da ilginç... Hayatta kalma oyunu üzerine kurulan Squid Gamze dizisinin başrollerinde Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo- ryoung oynuyor. Squid Game'de, her kesimden 456 kişilik bir grup, bir dizi çocuk oyununu oynamaya davet edilir ve 45,6 milyar ₩ (38,7 milyon ABD Doları) ödül kazanma şansı elde eder.

Squid Game 2. sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak merakla araştırılan Squid Game ikinci sezon ne zaman gelecek sorusu da gündemdeki yerini koruyor. Netflix'ten Squid Game ikinci sezon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! 19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu...
Sonraki Haber