Spotify çöktü mü? 16 Kasım Spotify ve Snapchat çöktü mü? İşte son açıklama!

Spotify çöktü mü merak ediliyor. Dünyaca ünlü müzik platformu Spotify erişim sorunu yaşanıyor. Türkiye dahil birçok ülkede yaşanan sorun sonrası açıklama yapılması bekleniyor. Öte yandan sosyal medya paltformu Snapchat'te de erişim sorunu sonrası kullanıcılar internete akın etti. Peki 16 Kasım Spotify ve Snapchat çöktü mü?

Dünya genelinde Spotify erişim sorunu yaşnıyor. 16 Kasım 2021 Salı akşamı başlayan ve kullanıcılar mağdur eden sorun Türkiye dahil birçok ülkede yaşnıyor. Peki Spotify çöktü mü? Spotify neden açılmıyor?

Spotify Çöktü mü?

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan müzik dinleme platformu Spotify uygulamasında erişim sorunu yaşanıyor. Spotify Çevrimdışı hatası alan milyonlarca kullanıcı sorunun nedenine dair internet ve sosyal medyada araştırmalarına başladı.

Tek bir hissesi milyonlarca dolara alıcı bulan Spotify çökme sonrası kullanıcılarını mağdur etti. İsveç merkezli müzik platformu olan Spotfiy, Türkiye dahil birçok ülkede yaşanan sonrası henüz bir açıklama yapmadı.

Diğer yandan yine sosyal medya platformları arasından en çok tercih edilen Snapchat'te de erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar "Snapchat çöktü mü" sorusuna yanıt ararken firmadan resmi bir açıklama bekleniyor.

Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber