Spiker Roksan Kunter canlı yayında ilginç anlar yaşadı! Babasının istifa haberini sundu!

Spor spikeri Roksan Kunter, yayıncı kuruluş ekranında canlı yayında ilginç anlar yaşadı. Babası efsane başantrenör Erman Kunter'in takımı Cholet Basket'teki görevinden istifa ettiği haberini canlı yayında sundu.

This browser does not support the video element.

Fransa basketbolünde önemli bir yeri olan ve gelmiş geçmiş en iyi 5 yabancı antrenörden biri olarak gösterilen Erman Kunter'in spor spikeri kızı Roksan Kunter, bugün yayıncı kuruluşun ekranında ilginç anlar yaşadı.

Canlı yayında babası Erman Kunter'in Fransa'daki Cholet Basket'teki görevinden istifa ettiğini duyuran ünlü spiker belkide kariyerinin en ilginç haberini verdi.

3. CHOLET DÖNEMİ SONA ERDİ

Bein Sports ekranlarında sunuculuk yapan başarılı spiker canlı yayında babasının istifa haberini sundu. Aralık 2018'den bu yana Cholet Basket'te görev alan Erman Kunter, Fransız ekibinden ayrıldı. Deneyimli başantrenörün 3. Cholet dönemi böylece sona ermiş oldu.

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle