Sosyal medyadaki 'şeyh'in canlı yayında foyası ortaya çıktı

Canlı yayında günlerdir cinlerle konuştuğunu ileri süren Ayfer isimli kadının hikayesini işleyen Esra Erol, şeyh olduğunu söyleyen inşaatçı Soner Birol ile telefonda konuştu. Birol'u canlı yayına davet eden Erol, sosyal medyada sarıkla pozları olan adamın gerçekte bambaşka bir tarzda olduğunu görünce şaşkına döndü. 

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un sunduğu programda akılalmaz olay yaşandı. Şaban Duran isimli kişi programa katılarak eşi Ayfer Duran'ın cinlerle görüştüğünü ve hayatlarının mahvolduğunu anlattı. Duran, "Cinlerle görüştüm seninle olmamı istemiyorlar" diyerek eşinin çocuklarını alıp evi terk etmesiyle Esra Erol'a katılarak yardım istedi. Şaban Duran, eşinin bu davranışlarının arkasında Kayseri'de yaşayan ve kendisini şeyh olarak tanıtan Soner Birol'un olduğunu iddia etti. Günlerdir bu konuyu işleyen Esra Erol, telefonla konuştuğu Birol'u canlı yayına konuk alınca şoke oldu.

KENDİNİ BÖYLE TANIMLADI 

Soner Birol önceki gün ilk olarak Esra Erol'un programına canlı telefon bağlantısı ile katıldı. Sahte şeyh kendini 'gaipten haberler alan, muska yazan, ailelerdeki sıkıntıları gideren, gördüğü rüyaları çıkan' biri olarak tanımladı. Ayfer Duran ile 2 yıl önce tanıştıklarını kendisi ile telefonla konuştuğunu söyledi. Iğdır'a 1 kez gittiğini anlatan Soner Birol, "Ayfer Hanım beni görmek istedi görüştük" dedi.

GERÇEKTE BAMBAŞKA BİRİ ÇIKTI

Soner Birol dün de Esra Erol'un canlı yayınına çıktı. Esra Erol, kısa süreli şok yaşayarak "Sizin sosyal medyada kendinize yapmış olduğunuz tarzla, şimdiki haliniz arasında dağlar kadar fark var. Orada kendinize insanları inandırabilmek için hayli imaj çalışması yapmışsınız" dedi.

CANLI YAYINDA İNKAR ETTİ 

Bunun üzerine Soner Birol ise "Benim toplumdaki halim hep böyle" dedi. Sosyal medya hesabına 'şeyh' unvanı konduran Soner Birol, yayında ise şeyh olmadığını ve kimseye de böyle bir şey söylemediğini iddia etti. 4 çocuk babası olan Soner Birol, 14 yıldır evli olduğunu kalp gözü açık olduğu için inşaat işi dışında kendisini arayanlarla konuştuğunu ifade etti. 

İTİRAFTA BULUNDU

Esra Erol, bana 'hocam' diyorlar deyince dini bilgisini ve eğitimini sordu. Birol ise, "Ben Arapça bilmem. Bazı şeyleri görürüm bunlar da çıkar. Çocukluğumdan beri kalp gözüm açıktır. Ayfer Hanım da beni aradı sorunlarını anlattı. Kızının Antalya'dan biriyle görüştüğünü söyledi. Sonraki günlerde Şaban Bey aradı ve eşinin kaçtığını söyledi. Ben de ona 'bana böyle bir şey söylemişti, telefon dökümlerini çıkart' dedim." ifadelerini kullandı.

İstanbul geneli uygulama yapıldı! İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi 26 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!
Sonraki Haber