Sosyal konut projesiyle ilgili merak edilen sorular yanıt buldu: Taksitlerde artış olacak mı?

TOKİ aracılığı ile gerçekleşecek sosyal konut projesine ilgi artarak devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın detaylarını açıkladığı projeye 1.5 milyonun üzerinde başvuru gerçekleşti. Cumhuriyet tarihinin en büyük projesine başvurmak isteyenlerin merak ettiği sorular yanıt buldu. İşte 10 soruda sosyal konut projesinin detayları..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrıntılarını açıkladığı sosyal konut projesi kapsamında 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak.

Projenin ilk etabında yapımına başlanacak 250 bin sosyal konut, 2 yıl içinde tamamlanacak.

Başvurular "şehit aileleri, terör, harp ve vazife malulleri", "en az yüzde 40 engelli vatandaşlar", "emekliler", "18-30 yaş arasındaki gençler" ve "diğer alıcı adayları" olmak üzere 5 kategoride kabul edilecek.

BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! File'den gıda ve temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirim! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar?